Crema cu fructe de padure Goji

Goji Cream in Balti Moldova

Cremă Goji Cream
450 L900 L
4.917

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți comanda crema Goji originală numai prin intermediul site-ului oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-urile terților!

Real Goji Cream - cum să o obțineți la un preț redus în Bălți

Dacă trebuie să obțineți un preț redus în formularul de comandă, vă rugăm să indicați numărul de telefon și numele dvs. de contact în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback și răspundeți la toate întrebările dvs. Și managerul vă va contacta cât mai curând posibil, va clarifica detaliile de livrare, momentul primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% reducere la prețul inițial al produsului de 450 L. Valabil în toată țara - Moldova.

Fără plată în avans. Plata pentru livrare după primirea coletului de la curier sau prin poștă.

Cum să cumpere in Balti Goji Cream

Crema Goji este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de boabe de goji. Conceput pentru fete și femei cu vârsta de 22 de ani și peste (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui ambalaj este de 50 ml.

Preț 450 L - completați formularul pentru o achiziție reușită de cremă pentru promoția din Bălți

Promoție! Comandați astăzi și primiți 50% reducere. Valabil în Moldova pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site-ul web:

 1. completați datele dvs. în formularul de comandă, indicând numele și numărul dvs. de telefon în câmpurile goale
 2. operatorul va apela pentru a confirma comanda pentru a clarifica detaliile de livrare
 3. comandați de la dvs. în 2-7 zile! Livrare prin poștă sau curier 1-3 zile în Bălți

Vă rugăm să rețineți că costul pentru trimiterea unui colet poate fi diferit în orașe, plătiți numai după ce ați primit coletul de la curier sau prin poștă. Când vă confirmați comanda, indicați adresa completă de primire (cod poștal, Moldova, Bălți, stradă, numărul casei).

Goji Cream hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată are un efect anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.

Alte orașe din Moldova de unde puteți cumpăra Goji Cream

Orașe din Moldova unde puteți cumpăra Goji Cream

Goji Cream la Chișinău
Orase în Republica Moldova

Recenzii despre Goji Cream in Balti

 • Iana
  Nu-mi pare rău pentru banii cheltuiți. Crema este ușor de aplicat și se absoarbe rapid. După prima aplicare, pielea părea să revină la viață. Îl folosesc de mai bine de șase luni. Recent am făcut o fotografie, comparată înainte și după utilizarea cremei goji. Nu există riduri expresive anterioare lângă ochi și pe obraji. Gâtul și decolteul sunt mai tonifiate și arată mai tinere.
  Goji Cream
 • Dorina
  Am concluzionat că Goji Cream este o excelentă cremă antirid la un preț accesibil. Absoarbe repede și bine. Pielea nu devine grasă, dar în același timp nu este uscată. Crema hidratează, strânge, îndepărtează și previne formarea ridurilor. Nu există senzație de etanșeitate după aplicare. Aroma placuta. Recomanda!
  Goji Cream
 • Dorina
  Am atras atenția asupra Goji Cream la recomandarea unui cosmetolog. Utilizarea nu a dezamăgit. Dimpotrivă, a depășit toate așteptările. Anterior, trebuia să utilizați mai multe instrumente în același timp. Crema Goji combină tot ce am nevoie - îngrijirea conturului ochilor, baza de machiaj, cremă hidratantă de dimineață și cremă de seară regenerantă.
  Goji Cream