Recenzii despre Goji Cream

 • Natalia
  Crema grozavă. Se descurcă perfect cu sarcina sa. Folosesc crema de goji în mod regulat dimineața și seara de peste o lună acum. Sunt foarte mulțumit de aplicație! Umflăturile de sub ochi, ridurile imitate profunde au dispărut. La locul de muncă și acasă, toată lumea a observat cum mă transformam și deveneam mai atrăgătoare! Recent am făcut o comandă repetată a cremei, aștept livrarea.
  Goji Cream
 • Iana
  Nu-mi pare rău pentru banii cheltuiți. Crema este ușor de aplicat și se absoarbe rapid. După prima aplicare, pielea părea să revină la viață. Îl folosesc de mai bine de șase luni. Recent am făcut o fotografie, comparată înainte și după utilizarea cremei goji. Nu există riduri expresive anterioare lângă ochi și pe obraji. Gâtul și decolteul sunt mai tonifiate și arată mai tinere.
  Goji Cream
 • Liuba
  Alegeți Crema Goji ca bază naturală pentru machiaj și pentru prevenirea ridurilor profunde. Nu m-am înșelat în alegere. Hidratează, hrănește, uniformizează tenul, îndepărtează imperfecțiunile. Eu folosesc crema in fiecare zi. Câteva luni mai târziu, am observat că ridurile mimice de pe frunte dispăruseră practic. Sunt mulțumit de rezultat.
  Goji Cream
 • Dorina
  Am concluzionat că Goji Cream este o excelentă cremă antirid la un preț accesibil. Absoarbe repede și bine. Pielea nu devine grasă, dar în același timp nu este uscată. Crema hidratează, strânge, îndepărtează și previne formarea ridurilor. Nu există senzație de etanșeitate după aplicare. Aroma placuta. Recomanda!
  Goji Cream
 • Dorina
  Am atras atenția asupra Goji Cream la recomandarea unui cosmetolog. Utilizarea nu a dezamăgit. Dimpotrivă, a depășit toate așteptările. Anterior, trebuia să utilizați mai multe instrumente în același timp. Crema Goji combină tot ce am nevoie - îngrijirea conturului ochilor, baza de machiaj, cremă hidratantă de dimineață și cremă de seară regenerantă.
  Goji Cream
Evaluarea utilizatorilor Goji Cream
4.9
17