Instructiuni de folosire Goji Cream

Crema Goji - informații și caracteristici generale

Tipul instrumentului:

cremă de față

Volum:

50 ml / 1 ambalaj

Aplicație:

pentru utilizare în aer liber

Scop:

antirid

Echipa principală:

extract de boabe de goji,

semințe de struguri și ulei de jojoba

Crema Goji este o cremă antirid pe bază de ingrediente naturale de origine vegetală. Conceput pentru fete și femei cu vârsta de 22 de ani și peste (fără restricții). Pentru față, zona ochilor, gât și decolteu. Promovează regenerarea celulelor pielii, se umple de energie și elimină semnele de oboseală, combate eficient ridurile și le blochează aspectul, restabilește elasticitatea. Compoziția nu include sulfați. Calitatea înaltă a cremei este confirmată de un certificat internațional de conformitate, iar eficacitatea acesteia este confirmată de rezultatele pozitive ale studiilor clinice și de numeroasele recenzii ale consumatorilor.

Cremă antirid - indicații de utilizare:

 • riduri de vârstă profundă și pierderea fermității pielii
 • pete de vârstă, ton inegal al pielii, pori măriți
 • imită ridurile lângă ochi, pe obraji, pe frunte și pe puntea nasului
 • erupție pe față, puncte negre, acnee, inflamație
 • senzație de strâns, uscat, deshidratat
 • pleoape căzute, sindrom al ochiului obosit
 • piele slăbită pe gât, bărbie, decolteu
 • a crescut activitatea glandelor sebacee - pielea grasă.

În afară de motivele enumerate, această cremă este baza perfectă de machiaj ultra-ușoară. Datorită formulei sale inovatoare, este potrivit pentru toate tipurile de piele. Uscat, gras, normal sau mixt - Crema Goji este la fel de benefică pentru fiecare fată și femeie de orice vârstă.

Important de știut! Rezultatul cel mai pozitiv este doar aplicarea corectă a cremei. Fiecare pachet de cremă include instrucțiuni despre modul de utilizare, informații despre contraindicații. Producătorul vă recomandă să vă familiarizați cu acesta înainte de prima utilizare.

Instrucțiuni despre utilizarea Goji Cream - recomandări, contraindicații

Aplicarea unei creme antirid - doar la prima vedere pare o procedură simplă care nu necesită abilități. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți un rezultat semnificativ în cel mai scurt timp posibil, este mai bine să stăpâniți mai multe abilități de bază și reguli pentru aplicarea cremei pe față:

instrucțiuni despre modul de aplicare corespunzătoare a cremei antirid Goji Cream cu fructe de goji
 • Curăță-ți pielea de produse cosmetice și alte impurități. Nu vă ștergeți fața uscată - printr-o față ușor umedă crema este absorbită și activată mult mai repede
 • Strângeți un mazăreț de cremă pe degetele arătătoare și mijlocii, așteptați câteva secunde până când crema se încălzește ușor la temperatura corpului
 • Apoi, atingând ușor cu două degete, treceți peste întreaga piele a feței. Trebuie să începeți cu fruntea, apoi pielea din jurul ochilor, nasului și obrajilor. În continuare bărbie, gât și decolteu. Astfel, vei fi ca și cum ai conduce crema în piele fără să o întinzi.
 • După aplicarea cremei, așteptați 15 minute - dimineața, 1, 5 ore - înainte de culcare. Ștergeți resturile de cremă cu o cârpă uscată.

Acordați atenție imaginii. Săgețile arată direcția corectă în care se aplică crema împotriva ridurilor și a altor modificări legate de vârstă.

Nu există contraindicații pentru crema Goji. Excepția este o intoleranță individuală rară la unul dintre componentele din cremă.

Fii atent! Feriți-vă de falsificare. Puteți cumpăra crema originală în Moldova numai pe site-ul oficial.